PC Budget
PC Untuk Di Rumah

PC Power

Perkakasan
Masaalah PC?
Jom Kita lelong
Buku Pelawat
Hubungi Kami
Berita PC
Kawan PC

Harga terkini adalah pada 15 Mac 2003

Hubungi Kami
compsurv@time.net.my


 

 


 

Perihal Kami
Kami adalah Syarikat Malaysia yang mempunyai kepakaran dibidang pembuatan komputer untuk kegunaan dirumah dan perniagaan. Kami menawarkan rangkaian komputer yang bersesuaian bagi keperluan anda  seharian samada untuk persekolahan, melayari internet, multimedia, aplikasi-aplikasi yang serius dan juga untuk kegunaan menguabhsuai video dan gambar digital.

Selain daripada itu, kami juga menyediakan khidmat  rekaan laman web untuk syarikat-syarikat perniagaan dan untuk badan koperat.

Kami juga berpengalaman menjalankan pemasangan network Pejabat dan harga yang ditawarkan adalah sungguh berpadanan.

Kenapa Pilih Kami?
Kerana kami adalah diantara syarikat bumiputera di Malaysia yang menawarkan barangan komputer yang paling berpatutan  sekali untuk kegunaan orang ramai. Semua komputer yang disediakan oleh syarikat ini adalah dari kualiti yang tinggi dan kami amat mengambil berat tentang kualiti komputer yang kami keluarkan dan kami berusaha untuk memenuhi kehendak dan citarasa pelanggan sesuai dengan kewangannya.

Nak Pilih Komputer Macamana?
Tak tahu nak pilih komputer yang sesuai. Hubungi kami dan kami akan memberikan nasihat kepada anda untuk mendapatkan komputer yang paling sesuai bagi kegunaan anda. Ini adalah khidmat percuma!

AMD atau Pentium?
Soalan yang sering ditanyai. Kalau nak diikutkan, kedua-dua prosesor tersebut memang berkualiti tinggi dan perang prosesor diantara keduanya telah berlarutan sejak AMD memasuki arena pembuatan prosesor komputer. Walaubagaimanapun, dari segi kelakuan, kedua-duanya tidak begitu ketara perbezaannya. Pendek kata untuk para pelanggan adalah samada berbaloi atau tidak membeli antara salah satu prosesor tersebut. disini AMD mempunyai kelebihan kerana berjaya mengeluarkan prosesor yang lebih  murah kalau dibandingkan dengan keluaran Intel walaupun pada kelajuan yang sama.


Perkakasan Komputer
Selain dari komputer yang dipasang siap, kami juga menjual perkakasan komputer untuk para peminat komputer untuk pasang sendiri. Perkakasan yang dijual adalah pada harga yang sangat rendah kalau dibandingkan dengan pasaran masakini dan dari jenama yang berkualiti tinggi.

Masaalah Komputer?
Hubungi kami sekiranya anda ada masaalah dengan komputer anda. Mungkin kami dapat menolong. Klik pada
Masaalah PC.

Senarai Harga Untuk Dealer
Hubungi kami untuk mendapat senarai harga dealer dengan maklumat pendaftaran serta butiran lengkap syarikat.